Штампа

Обавештење

Аутор Дејан Крстић on . Објављено у катогорији Саопштења

УНИЈА СИНДИКАТА ШКОЛА БЕОГРАДА је оно што је Београду било потребно од самог оснивања УНИЈЕ. Један и јединствен синдикат за све београдске школе као што је и у свим другим градовима Србије.

Чврсто верујемо да је једино ''укрупњавање просветне синдикалне сцене'' у интересу читаве београдске просвете, а да је све остало у интересу појединаца.

Покушај да се обједињавање оствари дешавао се почетком прошле деценије формирањем ФОРУМА БЕОГРАДСКИХ ШКОЛА. Како је ово функционисало само од ситуације до ситуације све се релативно брзо и распало.

Интерес свих чланова синдиката је борба за бољи социјални, економски положај, заштита од губљења посла, мобинга, а то је исто за све без разлике ком типу школа припада.

УСШБ је створила услове да у склопу УСПРС-а заштити своје чланство кроз рад правне службе и различитих комисија које су формиране унутар УСШБ-а, а ослањају се на сличне ресоре УСПРС-а.

Сваком школском синдикату интерес је да му за његов рад остаје све више средстава а ми му то омогућујемо јер се за рад УСШБ-а и УСПРС-а заједно издваја 0,2% од чланарине која је углавном 1% од зараде сваког члана.

Овим средствима у висини од 0,1% УСШБ остварује све своје потребе за рад руководства, правне службе, организацију округлих столова, одлазак на спортске игре УСПРС-а.Затим набавку опреме у виду техничких средстава и административног материјала.

На мапи Београда можете видети наше школе чланице које су за сада унешене, а на овом линку органе УСШБ-а и имена колега који их представљају.

У колико делите наше почетне ставове дођите да их заједно спроведемо у дело!

Добро дошли у Унију Београда!

Добро дошли у Унију Србије!

Vesti Unije SŠB

Вести

Архива

Архива

forumi baner

Форуми

Контакт подаци

Унија синдиката школа Београда

Седиште
Деспота Стефана бр.6
11000 Београд

011/32 33 528
011/32 33 038
065/32 33 528
065/32 33 038